Egy mosoly mindenkinek

2013.02.17 01:22

 

És most legyen szó egy Pikáns helyről Szicíliában Taorminatól nem messze található Catelmola, amely Isteni Mandula boráról híres, de ha valaki mindezt a Bar Turrisi-ben szeretné meginni, igen csak meg fog lepődni. Ez kérem nem sex bár, hanem egy népszerű hely Szicíliában, egy különleges szenvedély gyümölcse.

A presszo (bár=presszó) 1947-ben alapították, amely különleges vonzerővel rendelkezik.

La storia dei falli o ’minchia’ nel dialetto siciliano. É un bar fondato nel 1947 é passato da generazione in generazione dai cavaliere Salvatore Turrisi ai figlio Giuseppe ai Nipoti. www.turrisibar.it

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Azt mindenki tudja, hogy ha Sikátorba szeretne elmenni nem kell Olaszországig mennie. Akár egy Álomzugot is találhat Győr Sopron megyében, de egy Nyalka legény Győr Sopron Megyéből Magyarországon akár Bugyin át tud menni. Esetleg Bugyiról már Herédig lehet eljutni, legalább is Heves megyében.

 

Tudta e, hogy az Olaszok még nálunk is bővérebbüek???

 

Hát igen, itt megtaláljuk a Belladonna-t (szép asszonyt) Catanzaroban, amely minden férfi álma legalább Assisi várostartományban, ahol Paradiso (az Édenkertben) érezhetjük magunkat. Minden nő álma egy Belsedere (szép Popsi) Sienából és itt már nagyon pikáns helyre jutottunk Sesso (Sex) Reggio Emiliá tartományban találjuk meg és Orgia-t Siena tartományban. Ezek után már csak Innamorata (Szerelmesek) leszunk Comune di Capolieveri tartományban.

Ezek után már csak Buonanotte (Jó éjszakát) Chietti-ből tudunk mindenkinek kívánni!

 

Kellemes olvasást kívánunk oldalunkon:

Ízek, Tájak, Alkotások, Látvány, Információ, Azonosságok-Magyarokkal=ITALIA’M